Confruntare violentă între prezentatoarea rubricii meteo şi crainica de ştiri de la o televiziune din SUA

O prezentatoare a rubricii meteo de la o televiziuni locală din SUA a avut un conflict violent cu o colegă, prezentatoare la ştiri.

24871 afișări
Imaginea articolului Confruntare violentă între prezentatoarea rubricii meteo şi crainica de ştiri de la o televiziune din SUA

Erica Bivens şi Chelsea Ambriz

Chelsea Ambriz, în vârstă de 26 de ani, a fost acuzată de crainica Erica Bivens, cu care avea deja o relaţie tensionată, că îi face avansuri soţului ei, potrivit New York Post.

Ambriza a dat peste Bivens şi soţul cesteia, Donald, într-un local. Tânăra ar fi început să flirtreze cu bărbatul. Erica i-a reproşat acest lucru, iar la scurt timp după aceea a fost atacată de Ambriz. În timpul încăierării, cele două femei au căzut, iar Bivens s-a acccidentat destul de grav.

În urma incidentului, femeia s-a ales cu capul spart şi o ureche ruptă. Cele două femei lucrează pentru canalul de televiziune WSAZ-TV din Virginia de Vest.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici