Construcţia misterioasă care ar putea fi un proiect secret al GOOGLE - FOTO

O construcţie misterioasă apărută în golful San Francisco, lângă insula artificială Treasure, a dat naştere imediat la speculaţii, presa americană susţinând că ar fi vorba despre un proiect secret al GOOGLE.

6209 afișări
Imaginea articolului Construcţia misterioasă care ar putea fi un proiect secret al GOOGLE - FOTO

Is the mysterious barge in S.F. Bay a secret Google data center?

Proiectul a atras atenţia din cauza măsurilor de securitate luate pentru protejarea structurii respective, care are patru etaje şi pare construită din containere, informează Los Angeles Times.

GALERIE FOTO

Potrivit informaţiilor dobândite de presă, structura respectivă ar fi de fapt o dată de baze a GOOGLE şi că gigantul media ar fi primit un brevet pentru un astfel de proiect în 2009.

Postul TV CBS San Francisco a relatat, de asemenea, că Google se află în spatele acestui proiect şi că de fapt ar fi vorba despre un magazin gigantic, în genul Apple Store, pentru ochelarii Google Glass.

În momentul în care structura va fi finalizată aceasta va fi deschisă publicului în Fort Mason.

Compania GOOGLE nu a dorit să comenteze informaţiile apărute în presa americană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici