Containere de gunoi dintr-un comitat irlandez, descoperite întâmplător în România

Autorităţile irlandeze din comitatul Fingal au fost sesizate de un angajat al unei organizaţii internaţionale de caritate că mai multe containere de gunoi cu logo-ul consiliului local au fost văzute pe străzile unei comune din România, relatează publicaţia The Irish Sun în ediţia electronică.

17 afișări
Imaginea articolului Containere de gunoi dintr-un comitat irlandez, descoperite întâmplător în România

Containere de gunoi dintr-un comitat irlandez, descoperite întâmplător în România

Aidan Pedreschi, originar din localitatea Bayside, a descoperit mai multe containere de gunoi care purtau inscripţia comitatului irlandez în comuna Lovrin din judeţul Timiş în timp ce se afla într-o misiune de caritate.

Pedreschi a menţionat descoperirea în jurnalul său de călătorie online unde a explicat cum, părăsind hotelul unde era cazat în comuna timişeană, a fost complet uimit când a văzut containerele de gunoi inscripţionate cu numele comitatului Fingal.

"Am părăsit hotelul în jurul orei 09.00 iar pe drum am observat că toate benele erau inscripţionate cu numele consiliului din comitatul Fingal", a declarat Pedreschi în jurnalul său. El a a adăugat că a observat cel puţin trei bene provenind din respectivul comitat.

Oficialii locali din Fingal County au declarat că nu au nici o explicaţie pentru modul în care respectivele bene de gunoi au ajuns la circa 2.000 de kilometri depărtare. Un purtător de cuvânt a declarat că autorităţile irlandeze nu au vândut benele vechi şi nici nu au încheiat vreun contract cu alte state europene pentru livrarea de astfel de containere, subliniind că va fi declanşată o anchetă în acest sens.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici