Continuarea filmului "Waiting to Exhale", în care a jucat Whitney Houston, chiar şi după decesul acesteia - VIDEO

Reprezentanţii televiziunii Fox fac presiuni pentru realizarea unei continuări a filmului "Unde ne sunt bărbaţii/ Waiting to Exhale", în care Whitney Houston era anunţată iniţial în distribuţie, chiar şi după decesul acesteia.

301 afișări
Imaginea articolului Continuarea filmului "Waiting to Exhale", în care a jucat Whitney Houston, chiar şi după decesul acesteia - VIDEO

Postul Fox vrea să facă o continuare a filmului "Waiting to Exhale", în care a jucat Whitney Houston

Potrivit unor surse apropiate proiectului, Whitney Houston era nerăbdătoare să înceapă filmările pentru această continuare, alături de Angela Bassett şi Forest Whitaker, regizorul producţiei, informează femalefirst.co.uk.

Reprezentanţii Fox au spus că, deocamdată, nu există discuţii despre cine o va înlocui pe Whitney Houston în film.

Cântăreaţa şi actriţa Whitney Houston a murit pe 11 februarie, la Los Angeles, la vârsta de 48 de ani. Ea va fi înmormântată sâmbătă, la prânz, în oraşul ei natal Newark, din statul New Jersey.

Pe parcursul unei cariere de peste 30 de ani, în care a devenit una dintre cele mai admirate şi mai influente cântăreţe din lume, Whitney Houston a câştigat, printre altele, şase premii Grammy, 30 Billboard Awards şi 22 American Music Awards.

Succesul de pe scenă a început însă să fie umbrit de tot mai multe probleme din viaţa personală, în anii '90. În 1992, Whitney Houston s-a căsătorit cu rapperul Bobby Brown, iar tumultuoasa lor căsnicie, care a durat 14 ani, a fost marcată de numeroase abuzuri de droguri şi scene de violenţă domestică. În ultimii zece ani, viaţa cântăreţei a fost dominată de abuzul de droguri şi încercări eşuate de a se trata în clinicile specializate contra dependenţei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici