Controverse în lumea modei: Un model cu talia de 33 de centimetri, promovat pe coperta unei reviste - FOTO

Revista Vogue stârneşte controverse odată cu lansarea noului număr al ediţiei italiene, pe coperta căruia pozează un model cu talia de doar 33 de centimetri.

12312 afișări
Imaginea articolului Controverse în lumea modei: Un model cu talia de 33 de centimetri, promovat pe coperta unei reviste - FOTO

Controverse în lumea modei: Un model cu talia de 33 de centimetri, promovat pe coperta unei reviste (Imagine: Vogue Italia)

Ediţia din luna septembrie a revistei italiene este dedicată stilului gotic şi este realizată pentru a o onora pe Ethel Granger, femeia cu cea mai mică talie din lume, scrie dailymail.co.uk.

Modelul Stela Tennant apare pe coperta revistei purtând o jachetă neagră şi având talia strânsă într-un corset de doar 33 de centimetri. Modelul, care ţine în mână o foarfecă pregătită să taie, este machiat şi coafat în stil gotic şi poartă în nas un cercel rotund.

Ethel Granger, care a decedat în anul 1982, încă deţine recordul pentru cea mai mică talie modificată din lume, care măsoară 33 de centimetri. De-a lungul vieţii, femeia a purtat cercei tribali în nas, în obraji sau chiar în buze.

Coperta revistei va stârni cu siguranţă multe controverse. Recent, Vogue Italia a fost obligată să-şi ceară scuze după ce a publicat un articol în care a scris că cerceii în formă de inel sunt numiţi "cercei de sclavi".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici