Copiii lui Michael Jackson, surprinşi în public fără măşti

Cei doi copii mai mari ai cântăreţului Michael Jackson, Prince Michael şi Paris, au fost surprinşi în public fără eşarfele care le acopereau în mod tradiţional chipurile.

7 afișări
Imaginea articolului Copiii lui Michael Jackson, surprinşi în public fără măşti

Foto:www.thesun.co.uk

Cântăreţul a menţinut de-a lungul anilor o regulă strictă: cei trei copiii ai săi să poarte eşarfe pe faţă în timpul ieşirilor în public.

Însă, se pare că de data aceasta, Jackson le-a permis copiilor mai mari, Prince Michael, în vârstă de 10 ani, şi Paris, în vârstă de 9 ani, să iasă cu chipul descoperit, informează The Sun.

Perechea zâmbitoare, cu pielea şocant de albă, a fost fotografiată la Luxor Casino în Las Vegas.

Copiii sunt rodul unui scurt mariaj al cântăreţului cu specialistul lui dermatolog, Debbie Rowe. Cei doi au divorţat în 1999, după trei ani de mariaj.

Debbie Rowe a renunţat la drepturile parentale în 2001, dar a declanşat procedurile de recuperare a acestor drepturi în 2004, când starul pop a fost acuzat de abuz sexual asupra unui minor.

În 2006, disputa privind custodia copiilor a luat sfârşit după ce Jackson şi Rowe au ajuns la o înţelegere ai cărei termeni nu au fost daţi publicităţii.

Paternitatea lui Jackson a fost un subiect de ample dezbateri în presă, însă atât cântăreţul cât şi Rowe au declarat că cei doi copii au fost concepuţi pe cale naturală.

Michael Jackson mai are un copil, Prince Michael Jackson II, cunoscut şi sub numele de Blanket, născut în 2002. Nu se cunoaşte identitatea mamei acestuia.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici