Copilăria lui Pharrell Williams, subiectul unui musical realizat de studiourile 20th Century Fox

Copilăria cântăreţului şi a compozitorului Pharrell Williams va deveni subiectul musicalului „Atlantis”, proiectul fiind realizat de studiourile 20th Century Fox şi produs de regizorul de pe Broadway, Michael Mayer, producţia utilizând muzica lui Williams, informează The Hollywood Reporter.

252 afișări
Imaginea articolului Copilăria lui Pharrell Williams, subiectul unui musical realizat de studiourile 20th Century Fox

Copilăria lui Pharrell Williams, subiectul unui musical realizat de studiourile 20th Century Fox

Proiectul, care va fi condus de Michael Mayer, va reuni studiourile Fox şi va conţine muzica lui Pharrell Williams, care a produs hit-ul 'Hidden Figures.'

Intitulat 'Atlantis', proiectul, este potrivit Hollywood Repoter o poveste în stilul 'Romeo şi Julieta', fiind bazat pe copilăria din Virginia Beach a creatorului melodiei 'Happy', şi va conţine melodii ale artistului.

Pharrell şi producătorul proiectului Gil Netter au dezvăluit intenţia musicalului în urmă cu câteva săptămâni şi au generat interesul studiourilor Fox care doresc să producă propriul lor musical după popularul „La La Land”.

Deocamdată nu se cunosc detalii suplimentare despre subiectul musicalului. Nu se ştie dacă proiectul va explora cariera de succes a lui Pharrell care a câştigat până acum 10 premii Grammy, atât ăn calitate de muzician, cât şi de producător.

Regizorul Michael Mayer a mai lucrat la musicaluri bazate pe viaţa unor arişti, fiind cunoscut pentru regia 'American Idiot', musical indpirat de albumul onomim al trupei americane de rock Green Day.

Michael Mayer a mai regizat 'Spring Awakening' pentru care a primit un Premiu Tony. Martin Hynes, care scrie actualmente scenariul pentru 'Toy Story 4', va realiza scenariul producţiei.

Între timp, Pharrell s-a implicat şi în domeniul cinematografiei, lucrând ca producător al filmului de succes 'Hidden Figures', care a fost nominalizat la trei premii Oscar, inclusiv pentru Cel mai bun film.

Pharell Williams a vândut 100 de milioane de copii ale cântecelor sale, dintre care 10 milioane doar pentru melodia "Happy", care i-a adus şi o nominalizare la premiile Oscar pentru coloana sonoră a filmului de animaţie "Sunt un mic ticălos 2/ Despicable Me 2".

Pharrell Williams s-a remarcat şi prin colaborările sale cu alţi artişti de seamă, precum Snoop Dogg, Britney Spears, Madonna, Justin Timberlake, Daft Punk şi Robin Thicke. Totodată, Williams a devenit celebru datorită participării sale emisiunea de televiziune "The Voice".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici