Corina Caragea, în vacanţă cu 30 de prieteni - GALERIE FOTO

Corina Caragea, prezentatoarea Ştirilor Pro Tv din Sport, a avut parte în toamna aceasta de trei vacanţe într-una singură.

293 afișări
Imaginea articolului Corina Caragea, în vacanţă cu 30 de prieteni - GALERIE FOTO

Corina Caragea, în vacanţă cu 30 de prieteni

GALERIE FOTO

Prima destinaţie a fost una previzibilă pentru toti cei care o cunosc pe Corina. Pentru că nu este an în care să nu meargă în oraşul ei preferat, Barcelona, Corina a petrecut câteva zile acolo şi spre surprinderea ei şi a celor din jur a vizitat chiar şi locuri nemaivăzute de ea până atunci:

"Pe lângă faptul că am revăzut Parcul Guell, m-am plimbat prin Poble Espanyol pentru prima dată şi am rămas impresionată, dar am fost şi la karturi, am luat oraşul la pas şi apoi am urcat pe Tibidabo, la un pahar de sangria deasupra oraşului", povesteşte vedeta Pro Tv.


Dupa Barcelona, Corina a pornit spre Bodrum şi nu singură, ci împreună cu vreo 30 de prieteni care au setat clar obiectivul vacanţei în Turcia: distracţia maximă.

"A fost o vacanţă plină, ne-am distrat la aqua parc, am închiriat un vapor care să ne ducă pe diverse insule şi plaje sălbatice", povesteşte Corina care chiar dacă nu ştie să înoate, a avut norocul să fie în Turcia chiar în timpul campionatului mondial de baschet, sportul ei preferat şi astfel, să trăiască emoţia meciurilor desfăşurate chiar atunci, la Istanbul.


De la 30 de grade în Turcia, Corina a ajuns direct la...3 grade, pe Transfăgărăşan unde s-a bucurat de câteva zile liniştite la Bâlea Lac.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici