Corina Moise, eleva lui Pintea, joacă în "Roming"

Corina Moise debutează, la 22 de ani de ani, pe marile ecrane, în comedia "Roming", un road-movie veritabil care va avea premiera în cinematografele din România pe 5 octombrie, informează MediaPro Distribution.

14 afișări
Imaginea articolului Corina Moise, eleva lui Pintea, joacă în "Roming"

Corina Moise, eleva lui Pintea, joacă în "Roming"

Studentă în anul IV la actorie, Corina Moise îşi face debutul în cinematografie odată cu lansarea filmului "Roming", în care o interpretează pe Bebetka, personajul principal feminin al peliculei. Bebetka este o tânără ţigancă atrăgătoare, care îşi creşte singură copilul din flori. Este o fire tăcută, însă cântă foarte frumos, vrăjind inimile bărbaţilor.

Corina Moise a făcut parte din ultima generaţie de studenţi ai regretatului Adrian Pintea, căruia vrea să-i aducă un omagiu, ducând mai departe unul dintre proiectele de suflet ale regretatului artist.

"Fără Adrian Pintea, n-aş fi intrat la facultate. La a doua etapă a admiterii, el a văzut în mine ceva talent şi a pledat pentru mine", a declarat, de curând, Corina, într-un interviu acordat publicaţiei Pro Tv Magazin.

Un road-movie poetic şi comic, "Roming" este povestea a trei romi şi a călătoriei lor pline de aventuri incredibile, care are ca scop principal peţitul.

Produs de Media Pro Pictures în colaborare cu Infinity şi Infilm Praga, "Roming" este o coproducţie româno-cehă, câştigătoare a premiului I la concursul de scenarii "Sazka Prize". Filmul a ocupat locul I la faza naţională a concursului de scenarii Hartley-Merill Prize International.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici