Cory Monteith a fost găsit mort în camera sa de hotel. Actorul avea 31 de ani

Actorul canadian Cory Monteith, devenit celebru pentru rolul Finn Hudson din serialul "Glee", a fost găsit mort în camera sa de hotel din Vancouver, la vârsta de 31 de ani.

8106 afișări
Imaginea articolului Cory Monteith a fost găsit mort în camera sa de hotel. Actorul avea 31 de ani

Cory Monteith (Imagine: Hepta)

Poliţia din Vancouver nu a dat detalii despre cauza decesului,iar o autopsie va fi efectuată luni, informează CNN.

Actorul a fost găsit mort de personalul hotelului din Vancouver, după ce a depăşit ora de predare a camerei. Vedeta era cazată în hotel de pe 6 iulie.

Colegii săi din serial au postat mesaje de regret pentru moartea subită a actorului, pe reţelele de socializare.

Cory Monteith a jucat în comedia muzicală "Glee" de la debutul acesteia, în 2009 şi avea o relaţie cu colega sa de platou, Lea Michele.

Actorul a fost internat în luna martie a acestui an într-o clinică de reabilitare, pentru a lupta cu dependenţa de droguri. Cory Monteith a vorbit deschis despre abuzul de droguri în 2011, când a declarat că a început să se drogheze la 13 ani, iar până la vârsta de 19 ani a fost deja internat pentru reabilitare.

În 2011, Cory Monteith a câştigat un premiu Teen Choice pentru cel mai bun actor într-o comedie.

"Glee" este un serial de televiziune american din categoria musical, produs şi difuzat în Statele Unite de postul Fox. Serialul se concentrează asupra Clubului Glee al liceului William McKinley, care concurează în circuitul corurilor din liceele nord-americane, în timp ce membrii săi ajung la vârsta la care descoperă universul relaţiilor amoroase, al sexualităţii şi al problemelor sociale.

Bucurându-se de o mare popularitate în America de Nord, serialul "Glee" a câştigat numeroase premii, inclusiv şase Emmy şi patru Globuri de Aur.

Cel de-al cincilea sezon al serialului "Glee" va debuta pe micile ecrane nord-americane pe 19 septembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici