Costum de baie al lui Nicole Kidman, scos la licitaţie pentru a cumpăra vaci

O asociaţie de caritate din Suedia a scos la licitaţie un costum de baie purtat de actriţa australiană Nicole Kidman pentru a cumpăra câteva vaci care vor fi donate unor familii sărace din India.

3 afișări
Imaginea articolului Costum de baie al lui Nicole Kidman, scos la licitaţie pentru a cumpăra vaci

Costum de baie al lui Nicole Kidman, scos la licitaţie pentru a cumpăra vaci

În prezent expus într-un magazin din Eslöv, sudul Suediei, costumul va reveni celui care oferă cea mai mare sumă de bani în cadrul licitaţiei care se va încheia sâmbătă.

Beneficiile vor fi donate unui proiect care vizează oferirea de vaci unor familii sărace din India, a indicat proprietarul costumului de baie, Zlatko Nedanovski.

"Astăzi (marţi, n.red.) am ajuns la trei vaci", a precizat acesta.

Preţul unei vaci este de 1.800 de coroane suedeze (190 de euro), iar Nedanovski speră că va putea cumpăra măcar cinci vaci (9.000 de coroane suedeze).

În timp ce se găsea în Suedia, în 2002, pentru a filma "Dogville", în regia danezului Lars von Trier, starul, o pasionată a înotului, a rezervat pentru ea piscina de la Vänersborg, sud-estul Suediei.

Ea a uitat acolo costumul său de baie, care a fost, ulterior, găsit de personalul piscinei. Costumul a ajuns la un post de radio local, de unde a fost cumpărat de Nedanovski în cadrul unei licitaţii caritabile, pentru suma de 5.500 de coroane suedeze (580 de euro).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici