Coşuri cu cozonaci, vin şi ouă, trimise de Paşte demnitarilor de la Palatul Victoria

Instituţii publice şi companii au trimis, cu ocazia sărbătorilor pascale, numeroase coşuri cu sticle cu vin, cozonaci româneşti şi de import, ouă încodeiate, buchete de flori la birourile demnitarilor din sediul Guvernului.

502 afișări
Imaginea articolului Coşuri cu cozonaci, vin şi ouă, trimise de Paşte demnitarilor de la Palatul Victoria

Coşuri cu cozonaci, vin şi ouă, trimise de Paşte demnitarilor de la Palatul Victoria (Imagine: Stefan Micsik/Mediafax Foto)

Jurnaliştii acreditaţi la Palatul Victoria au putut observa cum, miercuri, chiar în timpul şedinţei de guvern, diverse persoane la sediul Executivului cu numeroase coşuri şi buchete de flori, unii dintre curieri fiind nevoiţi să se întrebuinţeze serios pentru a putea livra pachetele, încovoiaţi de greutatea acestora.

"A început să vină iepuraşul", au remarcat unii dintre funcţionarii Guvernului.

În urma unor apeluri telefonice transmise de la intrare, cadourile au fost preluate de personalul de la cabinetele demnitarilor cărora le erau destinate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici