Courtney Love a suferit câteva arsuri în urma unui incendiu, într-un apartament din New York

Cântăreaţa americană Courtney Love a suferit câteva arsuri la nivelul mâinilor, în urma unui incendiu care a izbucnit, joi, în apartamentul pe care artista l-a închiriat la New York.

178 afișări
Imaginea articolului Courtney Love a suferit câteva arsuri în urma unui incendiu, într-un apartament din New York

Courtney Love a suferit câteva arsuri în urma unui incendiu, într-un apartament din New York (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Solista trupei Hole, în vârstă de 46 de ani, a suferit aceste arsuri după ce perdelele din apartamentul ei newyorkez au fost cuprinse de flăcări, la primele ore ale dimineţii de joi, potrivit dailymail.co.uk.

"Putem să confirmăm că a avut loc un mic incendiu la acea adresă, iar perdelele erau în flăcări. Proprietarul avea arsuri la nivelul mâinilor, dar a refuzat să primească tratament medical. Incendiul s-a produs la etajul al patrulea al clădirii, iar apelul telefonic a fost făcut la ora 1.52", a declarat, pentru RadarOnline.com, purtătorul de cuvânt al Departamentului pompierilor din New York.

Apartamentul se află în clădirea Flemish Bond Merchants House de pe West 10th Street şi are trei dormitoare, cinci săli de baie şi şase şemineuri. Apartamentul, zugrăvit în culori vii şi decorat în stilul Greek Revival, are parchet vintage şi ferestre uriaşe şi a fost evaluat la 8,8 milioane de dolari.

Courtney Love locuieşte din luna februarie în acest apartament din Manhattan, pe care l-a închiriat cu suma de 27.000 de dolari pe lună. Imobilul în care se află apartamentul a apărut în numărul din ianuarie 2009 al publicaţiei Elle Décor Magazine.

Courtney Michelle Love, născută pe 9 iulie 1964, este o cântăreaţă de muzică rock şi actriţă americană, nominalizată la Globurile de Aur pentru interpretarea ei din filmul "Scandalul Larry Flynt" (1996). Love a devenit celebră în urma mariajului său cu solistul trupei Nirvana, Kurt Cobain, dar şi ca solistă a trupei de rock alternativ Hole. Rolling Stone a numit-o pe Courtney Love "cea mai controversată femeie din istoria muzicii rock". Courtney Love a lansat împreună cu trupa sa, Hole, un nou album, intitulat "Nobody's Daughter", la sfârşitul lunii aprilie 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici