Courtney Love îşi prezintă tablourile într-o expoziţie dedicată fotografului David LaChapelle

Cântăreaţa americană Courtney Love îşi va prezenta tablourile într-o secţiune specială a unei expoziţii dedicate operelor fotografului David LaChapelle.

158 afișări
Imaginea articolului Courtney Love îşi prezintă tablourile într-o expoziţie dedicată fotografului David LaChapelle

Courtney Love îşi prezintă tablourile într-o expoziţie dedicată fotografului David LaChapelle (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cântăreaţa Courtney Love, care a urmat în tinereţe cursurile de la San Francisco Art Institute din California, a revenit în ultimii ani la această formă de artă, realizând multe desene şi tablouri, pe care doreşte să le prezinte publicului larg, informează contactmusic.com.

Expoziţia, intitulată "Mentoring Courtney Love: David LaChapelle & Courtney Love", va fi vernisată la Lyman Allyn Art Museum din statul american Connecticut, pe 13 aprilie.

O recepţie specială în onoarea acestui eveniment va fi organizată cu o zi înainte de vernisare, vineri, 12 aprilie.

Renumită pentru un stil de viaţă hedonist şi pentru consumul excesiv de nicotină, Courtney Love s-a confruntat în trecut cu dependenţa de droguri. Controversata cântăreaţă rock are o relaţie destul de zbuciumată cu fiica ei Frances Bean Cobain, care a obţinut un ordin de restricţie împotriva mamei sale, în anul 2009.

Courtney Michelle Love, născută pe 9 iulie 1964, este o cântăreaţă de muzică rock şi actriţă americană, nominalizată la Globurile de Aur pentru interpretarea ei din filmul "Scandalul Larry Flynt" (1996). Love a devenit celebră în urma mariajului său cu solistul trupei Nirvana, Kurt Cobain, dar şi ca solistă a trupei de rock alternativ Hole. Rolling Stone a numit-o pe Courtney Love "cea mai controversată femeie din istoria muzicii rock".

David LaChapelle, în vârstă de 49 de ani, este un artist şi un fotograf american devenit celebru pe plan internaţional prin combinarea în operele sale a esteticii hiperrealiste cu mesaje cu caracter social şi umoristic. De-a lungul anilor, David LaChapelle a fotografiat un număr impresionant de celebrităţi, printre care se numără Elizabeth Taylor şi Madonna, iar fotografiile sale au fost publicate în reviste de prestigiu precum Rolling Stone, GQ şi Vanity Fair.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici