CRBL caută fete pentru noul său clip, "Hey mama! "

CRBL caută fete cu forme apetisante care să apară în noul său videoclip, pentru piesa "Hey mama!", concursul fiind deschis de marţi până pe 10 iunie, perioadă în care cele interesate pot posta fotografii pe site-ul artistului, informează un comunicat.

463 afișări
Imaginea articolului CRBL caută fete pentru noul său clip, "Hey mama! "

CRBL caută fete pentru noul său clip, "Hey mama!" (Imagine: Emil Badea/Mediafax Foto)

Artistul, care tocmai a lansat piesa "Hey mama!", realizată la studiourile HaHaHa Production, vrea să îşi facă şi videoclip, dar nu oricum, ci cu cele mai fierbinţi posterioare din România, care încă nu au fost în lumina reflectoarelor.

Ultima zi de mai este prima zi de concurs, cînd CRBL dă adunarea şi cheamă la apel toate fetele posesoare de forme apetisante. Scopul este unul cât se poate de serios: caută fete frumoase care urmează să apară în videoclipul piesei sale şi în campania de promovare a acestuia. Artistul dă startul la înscrieri marţi şi, până pe 10 iunie, toate doritoarele pot dovedi prin fotografii postate pe www.crbl.ro că sunt cu adevărat "Hey mama!".

"Dacă Pro FM a lansat campania cu «Silicoane pentru fane», mă bucur că mi-a rămas şi mie o parte atractivă de «exploatat» pentru clipul meu. Ideea mi s-a concretizat în minte cînd am aflat că în această perioadă s-au împlinit 65 de ani de la invenţia bikinilor. Şi eu spun că este o invenţie ce merită apreciată la adevărată ei valoare. Numai bună pentru «Hey mama!»", spune CRBL.

Artistul recunoaşte totuşi că nu este chiar de capul lui sau mai precis că nu are nicio şansa să îşi facă de cap, pentru că unul dintre juraţii implicaţi în alegerea fetelor este nimeni alta decât Elena, soţia lui.

Fetele care se gîndesc să încerce, postându-şi fotografii pe site-ul lui CRBL, vor fi votate din 11 până pe 16 iunie, iar în ziua următoare sunt anunţate cele 20 finaliste. Acestea vor participa, pe data de 19 iunie, la un super eveniment gândit de CRBL, cu piscină, soare, muzică bună şi multă distracţie. Doar 10 vor fi alese să apară în videoclipul lui CRBL. Detaliile concursului sunt afişate pe www.crbl.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici