Creaţii de Cătălin Botezatu, prezentate în avanpremiera Fashion Luxury Show

Cele mai noi ţinute create de designerul Cătălin Botezatu vor fi prezentate joi, în avanpremiera Fashion Luxury Show, evenimentul desfăşurându-se pe strada Smârdan, zona Lipscani din Bucureşti, informează organizatorii.

39 afișări
Imaginea articolului Creaţii de Cătălin Botezatu, prezentate în avanpremiera Fashion Luxury Show

Creaţii de Cătălin Botezatu, prezentate în avanpremiera Fashion Luxury Show

Spectacolul, care va debuta începând cu ora 19:30, doreşte să restaureze atmosfera micului Paris din perioada interbelică, în acordurile muzicii lui Edith Piaf şi într-o locaţie care odinioară era centrul comercial al Bucureştiului.

Creaţiile lui Cătălin Botezatu vor fi puse în valoare de modele, care îşi vor face apariţia la bordul unor automobile de lux.

La eveniment vor participa Cătălin Botezatu şi Camelia Buda, director general Eurexpo, co-organizator Luxury Show 2007, alături de Romexpo.

Cea de-a doua ediţie a târgului mărcilor de lux Luxury Show, programată pentru perioada 6-9 decembrie, va reuni peste 200 de firme, numărul acestora fiind în creştere cu circa 50%, faţă de prima ediţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici