Creatorii casei Dolce&Gabbana, fericiţi că îl îmbracă pe Justin Bieber

Designerii Domenico Dolce şi Stefano Gabbana au declarat că sunt ''foarte fericiţi'' că îl îmbracă pe Justin Bieber şi că sunt mari admiratori ai muzicii interpretate de acesta, informează femalefirst.co.uk.

182 afișări
Imaginea articolului Creatorii casei Dolce&Gabbana, fericiţi că îl îmbracă pe Justin Bieber

Creatorii casei Dolce&Gabbana, fericiţi că îl îmbracă pe Justin Bieber (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Designerii italieni au declarat că sunt fani ai adolescentului canadian şi sunt încântaţi că acesta a ales să poarte o vestă, un papion, tricou şi blugi creaţi de brandul lor la premiera de la Londra, din 16 februarie, a filmului documentar "Justin Bieber: Never Say Never", care prezintă cariera cântăreţului.

"Justin reprezintă vârful noii generaţii muzicale. Suntem fascinaţi de capacitatea lui de a comunica muzica pe care o cântă unui public atât de larg, de la adolescenţi, la publicul adult", a declarat Gabbana pentru vogue.com.

"Ne place foarte mult muzica lui Justin. Am ascultat cel mai recent album al său la pregătirile pentru prezentările noastre de modă şi în timpul nostru liber şi este în topul preferinţelor noastre. Aparţine generaţiei noi, îi pasă de modă. Ne pare bine că îl îmbrăcăm şi îl admirăm foarte mult", a adăugat Domenico Dolce.

Pe de altă parte, Justin Bieber este şi el un mare fan al creaţilor Dolce&Gabbana, purtând ţinute create de designerii italieni la Globurile de Aur, Premiile Grammy Awards şi la BRIT Awards.

Justin Bieber, care a copilărit în oraşul Stratford din provincia canadiană Ontario, dar care în prezent locuieşte în Statele Unite, reprezintă una dintre marile surprize ale galei American Music Awards - unde a câştigat patru trofee -, dar şi ale anului 2010 în general. Albumul său de debut, intitulat "My World 2.0", s-a vândut în aproape două milioane de exemplare în Statele Unite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici