Crezi că merită să fie văzut? Clipul care a adunat aproape 6 milioane de afişări pe YouTube - VIDEO

Un clip de pe YouTube a obţinut o audienţă impresionantă, adunând aproape 6 milioane de afişări.

6394 afișări
Imaginea articolului Crezi că merită să fie văzut? Clipul care a adunat aproape 6 milioane de afişări pe YouTube - VIDEO

Crezi că merită să fie văzut? Clipul care a adunat aproape 6 milioane de afişări pe YouTube

La prima vedere, clipul ar putea părea dintr-un film de acţiune, însă nu este deloc aşa. Imaginile fac parte dintr-un joc video, iar pasionaţii consideră scena una dintre cele mai grozave din istoria jocurilor video, informează Daily Mail.

Jucătorul de "Battlefield 3" cu nickname-ul RendeZook a atras admiraţia celor care se delectează cu respectivul joc video şi nu numai. În clipul difuzat pe YouTube, el părăseşte avionul în care se află pentru a omorî un inamic, apoi se întoarce cu bine în cabină după ce misiunea a fost îndeplinită.

"Este destul de greu să omori pe cineva în BF3, cu atât mai mult să execuţi manevre atât de nebune precum aceasta", consideră Thomas Olson, al cărui hobby îl reprezintă jocurile video.

"Un începător poate fi suficient de norocos încât să arunce un cuţit şi să omoare pe cineva în joc, dar mă îndoiesc foarte tare că un începător poate executa o astfel de manevră", este de părere şi Eloy Sanchez.

Milioane de persoane din întreaga lume joacă "Battlefield 3", care opune cele două mari puteri Rusia şi Statele Unite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici