Crina Abrudan şi Geanina Ilieş, pe coperta PRO TV Magazin: "E loc pentru toată lumea, ce am avea de împărţit?"

Noul număr al săptămânalului PRO TV Magazin le prezintă pe Crina Abrudan şi Geanina Ilieş. PRO TV Magazin le-a provocat pe cele două prezentatoare la o şedinţă foto de vară, ”asortată” cu o limonadă! Despre cât de fierbinte este vara aceasta, dar şi despre rivalitatea dintre ele, au vorbit cele două vedete în PRO TV Magazin.

469 afișări
Imaginea articolului Crina Abrudan şi Geanina Ilieş, pe coperta PRO TV Magazin: "E loc pentru toată lumea, ce am avea de împărţit?"

Crina Abrudan şi Geanina Ilieş, pe coperta PRO TV Magazin

Crina Abrudan mărturiseşte în paginile PRO TV Magazin că anotimpul ei preferat este vara: “Îmi plac atât de mult nopţile de vară încât uneori am senzaţia că e păcat să dormi şi să nu te bucuri de ele. Şi dacă aş putea, aş dormi sub cerul liber.”

Despre vacanţă, Crina declară pentru PRO TV Magazin: “Săptămâna aceasta este prima săptămână de vacanţă şi plec acasă la părinţi la Oradea. De acolo voi pleca împreună cu ei câteva zile în Ungaria, unde sunt câteva locuri minunate de plajă, câteva aquapark-uri la care merită să mergi. Apoi o să vă anunţ unde mi-am petrecut şi a doua săptămână de concediu, pentru că încă nu ştiu unde o să ajung.”

Intrebată despre speculaţiile apărute în presă că nu se înţelege prea bine cu Geanina, Crina mărturiseşte în PRO TV Magazin: “Presa speculează asta ori de câte ori este vorba despre două femei care împart acelaşi job. E loc pentru toată lumea, jurnale de ştiri sportive există o grămadă, împărţite în mod egal pentru fiecare, aşa că, ce am mai avea de împărţit? Tot presa a speculat despre fiecare dintre noi că am fost retrogradate, scoase de pe sticlă şi aşa mai departe. Şi iată-ne tot acolo, la ştirile sportive ale Antenei 1. Suntem colege, ne respectăm, ne vorbim politicos atunci când ne întâlnim, ceea ce din păcate se întâmplă însă destul de rar, din cauza programului. Suntem patru prezentatoare, dar programul ne face să ne întâlnim rar în redacţie.”

Crina îşi doreşte ca peste zece ani să fie o mămică fericită care îşi duce copiii la şcoală sau la grădiniţă. Şi mai adaugă că îşi doreşte să fie mândră de viaţa ei şi de tot ceea ce va fi în jurul ei.

Despre Geanina, cititorii PRO TV Magazin pot afla din paginile săptămânalului, despre cum se protejează pe timp de caniculă, care este răsfăţul ei suprem.

Geanina a acceptat să vorbească în PRO TV Magazin şi despre felul în care a marcat-o experienţa nefericită prin care a trecut cu mama ei, care s-a vindecat de cancer la piele: “De cele mai multe ori mi-a fost greu să vorbesc despre aceea perioadă însă am înţeles un singur lucru,  sănătatea înseamnă totul.”

Întrebată dacă mai este loc de iubire în viaţa ei, Geanina afirmă: “Bineînţeles, azi sunt o femeie fericită, împlinită şi o mamă mândră de copilul ei. Cel mai plăcut lucru e că există o relaţie frumoasă bazată pe iubire iar unde e iubire exsită automat înţelegere, respect şi încredere.”

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici