Cristi Minculescu, în Germania, pentru analize medicale

Cristi Minculescu, vocalul trupei rock Iris, se află în prezent în Germania, pentru o serie de investigaţii medicale privind o boală ereditară, a declarat pentru MEDIAFAX Nelu Dumitrescu, toboşarul trupei.

319 afișări
Imaginea articolului Cristi Minculescu, în Germania, pentru analize medicale

Cristi Minculescu, în Germania, pentru analize medicale (Imagine: Mediafax Foto)

Din acest motiv, trupa a fost nevoită să-şi întrerupă turneul şi să anuleze un concert la Timişoara.

"Este în Germania, nu în Austria", a ţinut să precizeze Cosmin Nicoară, impresarul formaţiei, care a adăugat că Minculescu nu este internat, ci doar efectuează un set de analize medicale.

"A făcut şi aici nişte analize", a completat Nelu Dumitrescu, precizând că ar fi vorba despre o boală ereditară. "E ceva purtător de la tatăl lui şi acum face nişte verificări", a mai spus el.

"Am întrerupt un turneu. Trebuia mâine să avem concert la Timişoara", a adăugat toboşarul trupei.

De asemenea, el a îndepărtat orice speculaţii cu privire la despărţirea trupei din cauza stării de sănătate a lui Minculescu. "Noi suntem o familie, o echipă. Mergem până la capăt. Trăim de atâţia ani împreună. Am luptat. Rămânem pe baricade, orice s-ar întâmpla cu unul dintre noi".

De-a lungul timpului au circulat numeroase zvonuri cu privire la starea de sănătate a lui Cristi Minculescu, vehiculându-se informaţii cum că acesta ar suferi de ciroză.

Membrii trupei au refuzat să dea alte detalii, însă au precizat că acestea vor fi în curând făcute publice.

Bazele trupei Iris au fost puse în 1976, la Bucureşti.

Începând din anul 1980, Minculescu s-a alăturat formaţiei.

În octombrie 2007, odată cu împlinirea a 30 de ani de activitate a trupei, el a fost decorat, de preşedintele Traian Băsescu, alături de restul colegilor săi de trupă, cu Ordinul "Meritul Cultural". La concertul aniversar al formaţiei au participat peste 15.000 de oameni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici