Cristian Tabără, audiat la Poliţie privind acuzaţia că ar fi abuzat de o minoră

Realizatorul de televiziune Cristian Tabără a fost audiat la Secţia 9 Poliţie Bucureşti în legătură cu acuzaţia conform căreia ar fi abuzat o fată în vârstă de 12 ani, care este fiica fostei sale iubite, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan.

142 afișări
Imaginea articolului Cristian Tabără, audiat la Poliţie privind acuzaţia că ar fi abuzat de o minoră

Cristian Tabără, audiat la Poliţie privind acuzaţia că ar fi abuzat de o minoră (Imagine: Razvan Chirita/mediafax Foto)

Christian Ciocan a precizat că realizatorul TV a fost invitat să dea o declaraţie la Secţia 9, marţi, unde a negat toate acuzaţiile care i s-au adus.

Comisarul Ciocan a mai spus că poliţiştii au început cercetările după ce s-au autosesizat în acest caz, precizând că presupusa victimă nu a depus nicio plângere până în momentul începerii verificărilor, ci doar a relatat la Poliţie despre această situaţie.

Totodată, fata de 12 ani şi mama sa, care a fost implicată într-o relaţie cu Cristian Tabără, au fost audiate de poliţişti. Potrivit lui Ciocan, minora a relatat în detaliu cum realizatorul TV ar fi abuzat de ea, pe vremea când mama sa şi Tabără formau un cuplu.

Christian Ciocan a adăugat că, în urma depunerii declaraţiilor tuturor părţilor implicate, poliţiştii urmează să desfăşoare o serie de acte procedurale.

Contactat, miercuri, de către agenţia MEDIAFAX, Cristian Tabără a refuzat să facă orice fel de comentariu.

El declarase marţi, pentru MEDIAFAX, că nu ştia de acuzaţiile care i se aduc şi că va urma calea oficială în acest caz.

"Nu ştiam de acest dosar. Aştept întâi să aflu ceva oficial. Dacă există într-adevăr această chestiune, prefer să urmez calea oficială. Nu ştiu ce este cu toată povestea asta. Este o prostie cap-coadă", a spus marţi Cristian Tabără.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici