Cristiano Ronaldo, aproape gol pe coperta Vanity Fair

Celebrii fotbalişti Cristiano Ronaldo, mijlocaşul echipei Real Madrid, şi Didier Drogba, atacantul de la Chelsea, apar pe coperta unui număr special al revistei britanice Vanity Fair dedicat turneului final al Cupei Mondiale de Fotbal, informează Brand Republic.

189 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo, aproape gol pe coperta Vanity Fair

Cristiano Ronaldo, pe coperta numărului special Vanity Fair dedicat Cupei Mondiale de Fotbal

Numarul de iunie al revistei Vanity Fair este dedicat starurilor fotbalului. Alături de Ronaldo şi Drogba, în acest număr special mai apar şi alţi fotbalişti celebrii precum Kaka, Michael Ballack şi Carlton Cole.

Fotografiile pentru acest număr al Vanity Fair au fost realizate de celebra artistă Annie Leibovitz.

Numărul de iunie al revistei va apărea pe piaţă joi.

Turneul final al Cupei Mondiale de Fotbal este programat să se desfăşoare în Africa de Sud, în perioada 11 iunie - 11 iulie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici