Cristiano Ronaldo, idolul homosexualilor

Fotbalistul echipei Manchester United, Cristiano Ronaldo, este idolul homosexualilor, conform unui sondaj de opinie realizat de site-ul gaygolddiggers.uk.com şi la care au participat 3.000 de persoane, informează The Sun.

479 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo, idolul homosexualilor

Cristiano Ronaldo, idolul homosexualilor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Pe următoarele poziţii în opţiunile homosexualilor se află două femei: Kylie Minogue şi Judy Garland.

Locul patru este ocupat de Elton John, urmat de Liza Minnelli, The Village People, David Beckham, George Michael, John Barrowman şi Paul O’Grady.

"Trupul bine clădit al lui Ronaldo, părul dat pe spate, dantura strălucitoare şi bijuteriile i-au atras voturile. Arată ca visul oricărui homosexual sau al oricărei femei. Şi cum a fost ales fotbalistul anului şi fostele lui prietene spun că este talentat şi în afara terenului, se pare că totul îi merge bine", a declarat un purtător de cuvânt al site-ului care a realizat sondajul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici