Cristina Rus îşi caută rochia de mireasă în Italia

Cristina Rus a început pregătirile pentru nuntă şi îşi caută deja rochia pe care o va purta în ziua nunţii sale.

229 afișări
Imaginea articolului Cristina Rus îşi caută rochia de mireasă în Italia

Cristina Rus îşi caută rochia de mireasă în Italia (Imagine: Mediafax Foto)

După câteva relaţii, Cristina se poate declara în sfârşit împlinită din punct de vedere sentimental. Ea spune că este foarte îndrăgostită de actualul ei iubit, cu care se pregăteşte să-şi unească destinul în această vară.

La doar câteva luni de când s-au cunoscut, ea a fost cerută de soţie în timpul unei vacanţe de vis petrecute peste hotare alături de Dragoş Bălteanu, un prosper om de afaceri din Capitală. Vedeta a spus „Da” fără ezitare, ea declarând: „Dragoş este jumătatea mea, bărbatul pe care mi-l doream lângă mine”.

Deşi până la oficierea căsătoriei mai e ceva timp, Cristina a început încă de pe acum pregătirile. Ea căuta rochia de mireasă pe internet, a răsfoit zeci de cataloage, fără a se decide însă ce va purta în ziua nunţii sale. Artista i-a cerut ajutorul surorii sale, căsătorită în Italia, să-i aleagă cea mai potrivită ţinută de la marile magazine de acolo.

Citeşte mai multe despre pregătirile de nuntă ale Cristinei Rus pe www.ziarulring.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici