Criza financiară prelungeşte căsniciile

Rata divorţurilor pe pământ american a scăzut drastic în ultima vreme. Asta nu pentru că populaţia Statelor Unite trece printr-o pasă romantică din cale-afară, ci întrucât criza financiară nu le mai permite luxul de a-şi încheia socotelile la tribunal. Orice despărţire se amână, cel puţin până la "vremuri mai bune", informează cotidianul Gândul.

9 afișări
Imaginea articolului Criza financiară prelungeşte căsniciile

Criza financiară prelungeşte căsniciile (Imagine: Mediafax Foto)

Aşa se face că, în loc să genereze despărţiri, greutăţile de ordin bănesc menţin cuplurile sub acelaşi acoperiş. The American Academy of Matrimonial Lawyers a realizat un sondaj din care a reieşit că aproximativ jumătate dintre perechile care au demarat procedurile legale în ultimul an au decis să renunţe, cel puţin deocamdată, la acest demers.

Citeşte mai multe pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici