Video "Cronicile din Narnia: Prinţul Caspian", lider în box office-ul românesc

Fantezia "Cronicile din Narnia: Prinţul Caspian" a fost lider în box office-ul românesc în săptămâna premierei (16-22 iunie), cu încasări de 141.345 de lei.

64 afișări

Regizat de Andrew Adamson, "Cronicile din Narnia: Prinţul Caspian" spune povestea fraţilor Pevensie, care, la 1.300 de ani de la prima lor aventură în regat, se întâlnesc cu moştenitorul de drept al tronului Narniei, prinţul Caspian, pe care doresc să îl ajute să îşi recâştige poziţia. Filmul a adus în cinematografe un număr de 9.027 de spectatori, potrivit Agenţiei Champions.

Pe locul doi în box office-ul de săptămâna trecută se clasează "Totul despre sex/ Sex and the City: The Movie" - liderul clasamentului în urmă cu două săptămâni -, cu încasări de 161.460 de lei. În total, filmul, care spune povestea celor patru eroine ale celebrului serial TV, Carrie, Miranda, Samantha şi Charlotte, a avut încasări de 662.912 lei în cele două săptămâni în care a rulat în România.

O altă premieră a săptămânii, "Drillbit Taylor", de Steven Brill, cu Owen Wilson în rol principal, s-a situat pe locul al treilea, cu încasări de 42.914 lei. Filmul spune povestea lui Ryan, Wade şi Emmit, care sunt încântaţi de prima lor zi de liceu, dar numai până când dau de Filkins, un derbedeu a cărui cea mai mare plăcere este să chinuiască elevii mai mici. Îngroziţi de perspectiva de a-l întâlni zi de zi, puştii îşi angajează un bodyguard, cel mai ieftin pe care l-au putut găsi: Drillbit Taylor. Acesta nu are casă şi locuieşte pe plajă şi îi învaţă pe cei mici tehnici de apărare hiperamuzante.

Pe locul patru în box office se clasează "Incredibilui Hulk/ The Incredible Hulk" cu Edward Norton, cea mai recentă aventură a celebrului erou, ce prezintă povestea unui om de ştiinţă care cutreieră lumea sperând să găsească leacul pentru boala sa. Filmul a avut încasări de 90.369 de lei şi un număr de 6.698 de spectatori.

Pe locul cinci, săptămâna trecută s-a clasat filmul "Mariaj de Vegas/ What Happens in Vegas", cu încasări de 77.573 de lei şi un număr de 5.619 spectatori. "Mariaj de Vegas", cu Ashton Kutcher şi Cameron Diaz în distribuţie, spune povestea a doi tineri care se căsătoresc în Las Vegas, după o noapte de beţie. Pentru că au câştigat împreună o sumă considerabilă de bani, cei doi trebuie să se hotărască cum să împartă suma din Vegas.

A patra parte a seriei "Indiana Jones" a coborât de pe locul cinci pe opt, cu încasări de 52.079 de lei. În cinci săptămâni de prezenţă în cinematografele româneşti, filmul lui Steven Spielberg a obţinut venituri de 815.952 de lei.

În total, weekend-ul trecut au fost la cinematograf 33.010 de persoane, iar încasările cinematografelor s-au ridicat la suma de 518.384 de lei.

Totul despre sex

Drillbit Taylor

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici