VIDEO   Cu ochii pe ZOOM iar cu mâinile în pacient. Un chirurg american a participat la audierea sa online, din sala de operaţie

  • Un medic din Sacramento, California, audiat într-un dosar de trafic, s-a gândit să facă două lucruri importante în acelaşi timp, dovadă că multitasking-ul e floare la ureche.
  • Acesta a intrat într-o conferinţă online, pe ZOOM, în timp ce era în sala de operaţie, cu pacientul „deschis”.
  • Scott Green opera un pacient însă trebuia să fie prezent şi la audierea sa online.
1487 afișări
Imaginea articolului Cu ochii pe ZOOM iar cu mâinile în pacient. Un chirurg american a participat la audierea sa online, din sala de operaţie

Cu ochii pe ZOOM iar cu mâinile în pacient. Un chirurg american a participat la audierea sa online, din sala de operaţie. Ce a decis judecătorul

Judecătorul a fost uimit văzându-l pe chirurg echipat de operaţie, însă acesta a spus că este „bucuros” să continue audierea fiindcă ar fi avut un alt coleg chirug care opera alături de el. 
 
Audierea chirurgului era Live pe Youtube. Înainte să înceapă, un reprezentant al tribunalului l-a întrebat pe chirurg dacă este  pregătit fiindcă părea că acesta se află într-o sală de operaţie. Acesta a răspuns: „Da, sunt. Da, mă aflu în sala de operaţie acum. Sunt pregătit pentru audiere. Continuaţi!”.
 
În timp ce participanţii aşteptau intrarea judecătorului, pe live-ul ZOOM se vedea cum chirurgul continua operaţia. 
 
Totuşi, deşi acesta dorea să participe şi la audiere în timp ce continua manevrele chirurgicale, judecătorul a declarat că nu se simte confortabil în ceea ce priveşte siguranţa pacientului aflat în operaţie.
 
Conducerea medicilor din California va investiga incidentul întrucât se aşteaptă ca „specialiştii să respecte standardele de  îngrijire în tratarea pacienţilor lor”.
 
 
Nu este singurul incident pe ZOOM. 
 
La începutul lunii, o altă audiere pe ZOOM a stârnit hohote de râs internauţilor, după ce un avocat a apărut cu un filtru amuzant: un pui de pisică şi nu l-a putut înlătura.  „Sunt aici live, nu sunt o pisică”, s-a apărat avocatul. 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici