Cuba Gooding Jr., în rol de aviator

Actorul american Cuba Gooding Jr., recompensat cu premiul Oscar pentru rolul din "Jerry Maguire", în 1997, va juca într-un film despre aviatorii "Tuskegee" - piloţii de culoare americani care au luptat în cel de-Al Doilea Război Mondial - ce va fi produs de George Lucas.

20 afișări
Imaginea articolului Cuba Gooding Jr., în rol de aviator

Cuba Gooding Jr., în rol de aviator (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit revistei Variety, din distribuţia acestui film, intitulat "Red Tails", va face parte şi Terrence Howard, nominalizat la premiile Oscar, în 2006, pentru rolul proxenetului şi rapperului din filmul "Hustle & Flow/ Pe urmele unui idol".

Pe afişul noului film de acţiune vor mai apărea Bryan Cranston, recompensat cu premiul Emmy în 2008, pentru rolul din serialul de televiziune "Breaking Bad", şi rapperul Ne-Yo.

Proiectul, aflat de multă vreme pe agenda de lucru a celebrului George Lucas, va fi regizat de Anthony Hemingway, specializat în seriale de televiziune.

Filmările vor debuta în curând în Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici