CULMEA ORGANIZĂRII: Cum să ţii evidenţa femeilor cu care te întâlneşti cu ajutorul programului Microsoft Excel

Un consilier financiar din New York a devenit cunoscut în mediul online, după ce a făcut greşeala de a-i trimite unei cunoştinţe un tabel cu ajutorul căruia ţinea evidenţa femeilor cu care se întâlnea. Şi nu erau puţine.

733 afișări
Imaginea articolului CULMEA ORGANIZĂRII: Cum să ţii evidenţa femeilor cu care te întâlneşti cu ajutorul programului Microsoft Excel

CULMEA ORGANIZĂRII: Cum să ţii evidenţa femeilor cu care te întâlneşti cu ajutorul programului Microsoft Excel (Imagine: Mediafax Foto)

Pentru că se întâlnea cu opt femei în acelaşi timp, David Merkur, în vârstă de 28 de ani, a considerat că se poate descurca mai bine dacă menţionează într-un tabel în Excel toate informaţiile pe care le deţine despre tinerele în cauză, dar şi cum au decurs întâlnirile lui cu acestea, scrie Daily Mail.

Merkur a declarat ulterior că i-a trimis tabelul uneia dintre femei, Arielle, după ce s-a întâlnit cu aceasta pe 4 aprilie, deoarece şi tânăra lucra foarte mult cu tabele Excel.

"Poate că este o greşeală, dar la naiba… m-am gândit să-ţi arăt toată treaba. Sper ca acest email să nu-mi facă mie rău, pentru că într-adevăr m-am simţit bine cu tine şi sper să ne întâlnim din nou în curând", a scris David în emailul trimis femeii.

La rândul ei, Arielle a trimis documentul unui grup de prietene, pentru a se distra împreună: "Am vrut să vă trimit asta ca pe o distracţie de luni dimineaţa. Am avut o întâlnire cu tipul ăsta miercuri. La întâlnire, mi-a spus că are un tabel cu ajutorul căruia ţine evidenţa femeilor de pe match.com cu care se întâlneşte. Bineînţeles că l-am tachinat şi i-am cerut să-mi trimită tabelul. Dintr-un motiv ciudat, chiar mi l-a trimis. Iată-l ataşat. Şi când credeam că le-am văzut pe toate…".

Bărbatul a trimis tabelul fără a proteja nicio informaţie confidenţială, cum ar fi numerele de telefon sau adresele de mail ale femeilor respective.

În tabel, David le dăduse femeilor calificative pentru aspectul lor fizic, menţiona datele la care făcuse schimb de mailuri şi de mesaje telefonice, locul în care le-a cunoscut, impresiile sale de la prima întâlnire sau data când le-a văzut ultima dată.

David Merkur a admis că a făcut o greşeală creând tabelul respectiv şi şi-a explicat decizia: "Lucrez mult cu tabele… este un instrument extrem de folositor. Lucrez foarte mult în fiecare zi, merg la sală, merg la câteva întâlniri pe săptămână, ajung acasă târziu… cum să-mi amintesc de fiecare în parte? Nu pot. Deci, am făcut tabelul. Comentariile mele nu sunt maliţioase. A fost doar o încercare de a fi organizat".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici