Culoarea diferită a ochilor lui David Bowie, o consecinţă a unei rivalităţi în dragoste

David Bowie a vorbit pentru prima oară despre culoarea diferită a ochilor săi, explicând faptul că aspectul ciudat al feţei sale, care l-a făcut să se simtă de multe ori ruşinat, este o consecinţă a unui accident din adolescenţă, provocat de o rivalitate în dragoste, informează femalefirst.co.uk.

1351 afișări
Imaginea articolului Culoarea diferită a ochilor lui David Bowie, o consecinţă a unei rivalităţi în dragoste

Culoarea diferită a ochilor lui David Bowie, o consecinţă a unei rivalităţi în dragoste (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Muzicianul britanic, extrem de pudic de felul său, a acceptat să se confeseze în faţa scriitorului Mark Spitz pentru noua lui biografie, intitulată "Bowie", dezvăluind cu această ocazie povestea culorilor diferite ale ochilor săi.

"Când aveam 14 ani m-am îndrăgostit de o fată. Eram nebun după ea. Singura problemă era că şi cel mai bun prieten al meu avea o pasiune pentru ea, însă eu am ieşit învingător. Am făcut prima mişcare înainte ca el să decidă în ce fel să o abordeze. A doua zi eram la şcoală şi i-am povestit prietenului meu cât eram eu de Casanova, dar el s-a supărat foarte tare. De fapt, mi-a tras un pumn", a mărturisit David Bowie.

"M-a atins direct în ochi şi m-am împiedicat de zid. La început, am crezut că glumea. Nu a fost o lovitură foarte puternică, însă m-a atins dintr-un unghi ciudat", a continuat rockerul britanic.

Mark Spitz a reuşit să îl găsească şi pe autorul acestei lovituri, George Underwood, care a declarat: "Ştia foarte bine de ce am făcut-o. Amândoi voiam să ieşim cu ea în oraş şi eu am fost suficient de norocos încât să obţin o întâlnire. În ziua întâlnirii, David (David Bowie - n.r.) m-a sunat şi mi-a spus că ea a fost nevoită să anuleze întâlnirea. De aceea nu m-am dus, dar el inventase toată povestea. Aşa cum am aflat mai târziu, fata a fost acolo şi m-a aşteptat aproape o oră. A fost o mârşăvie ce a făcut şi eram atât de furios pe el, încât am început să ne batem. În tipul acestei bătăi i-am zgâriat ochiul cu unghia de la un deget".

David Bowie a fost internat, iar medicii au constatat că muşchii contractori ai ochiului său stâng erau grav sfâşiaţi, împiedicând pupila să se dilate sau să se contracte. Medicii au reuşit să îi salveze ochiul rănit, însă aspectele "cosmetice" ale acestui incident au fost permanente.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici