Cum a „rămas” Palatul Buckingham fără hârtie igienică. Ce au povestit celebrităţile care au călcat pragul reşedinţei reginei

Celebrităţi precum John Lennon, Robbie Williams, Emma Bunton, Denise Van Outen şi Piers Morgan au mărturisit că au încălcat regulile palatul Buckingham din Londra, reşedinţa oficială a reginei Elisabeta a II-a, fie furând hârtie igienică, fie consumând droguri, potrivit BBC.

1755 afișări
Imaginea articolului Cum a „rămas” Palatul Buckingham fără hârtie igienică. Ce au povestit celebrităţile care au călcat pragul reşedinţei reginei

Cum a rămas Palatul Buckingham fără hârtie igienică

Într-un interviu acordat pentru publicaţia Sunday Times, actriţa Olivia Colman, ce interpretează rolul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii în serialul "The Crown", a dezvăluit că soţul ei a furat un suvenir din Palatul Buckingham.

Oficialii de la Palatul Buckingham au refuzat să comenteze declaraţia actriţei, dar, anterior, au subliniat că cei mai mulţi invitaţi pleacă din clădire fără a lua ceva cu ei.

"Avem aproximativ 50.000 de vizitatori anual şi, dacă fiecare dintre aceştia ar lua câte un suvenir, nu ar mai rămâne mare lucru", a declarat un oficial pentru BBC.

Prin declaraţia făcută, Olivia Colman a amintit de celebrităţile care se află pe "lista neagră" a palatului Buckingham, precum actriţa Denise Van Outen.

Denise Van Outen şi-a cerut scuze, după ce a recunoscut că "a împrumutat" o scrumieră şi o cutie de şerveţele din palat, în anul 1998. Actriţa le-a spus telespectatorilor emisunii "The Big Breakfast", a cărei gazdă era, că i s-a părut "puţin amuzant" să ia ceva din palat. Denise a afirmat că a returnat obiectele, însoţite de o cămilă din pluş şi de un bilet pe care scria "Iertare, doamnă. Nu am intenţionat să vă dau cocoaşa".

Cântăreaţa Emma Bunton, din formaţia Spice Girls, este o altă vedetă care nu s-a comportat corespunzător în timpul unei vizite la palatul Buckingham. Aceasta a afirmat într-o emisiune TV că a dărâmat un semn de pe uşa toaletei pentru femei din palat. Întâmplarea a avut loc în anul 2002, atunci când a fost invitată să susţină un concert pentru regină.

Totodată, Piers Morgan, prezentatorul emisiunii "Good Morning Britain", a recunoscut că are o colecţie de hârtie igienică, sustrăgând rolele din casele mai multor celebrităţi. Piers a glumit spunând că o rolă de hârtie luată din casa producătorului TV Simon Cowell este depozitată lângă una obţinută din palatul Buckingham. Cu toate acestea, actorul a susţinut că a eşuat în încercarea de a lua o rolă de hârtie din Casa Albă, în timpul mandatului lui Barack Obama. "M-am temut că mă voi trezi în închisoare", a spus acesta pentru tabloidul Mail on Sunday, în anul 2011.

Totodată, actriţa premiată cu Oscar Olivia Colman a declarat pentru publicaţia The Sunday Times că soţul ei a luat o rolă de hârtie igienică din palat, în timp ce se aflau la un eveniment caritabil: "Soţul meu a furat o rolă de hârtie igienică, doar pentru a putea spune că o avem de la palatul Buckingham".

Potrivit jurnalistului şi purtătorului de cuvânt al familiei regale Dickie Arbiter, vizitatorii care pleacă din palatul Buckingham fără a lua ceva nu pierd nimic special. "Este destul de ridicol. Pe hârtia igienică nu scrie «palatul Buckingham» şi este la fel ca cea pe care o are toată lumea", a spus acesta.

Totodată, Dickie Arbiter şi-a exprimat îndoiala cu privire la presupusul furt al scrumierei în anul 1998, susţinând că, pe întregul domeniu, fumatul este interzis de mult timp.

Astfel, el sugerează că celebrităţile care sustrag obiecte din palat urmăresc, mai degrabă, să-şi facă reclamă. "Nu iau obiecte de valoare. Iau ceva pentru a putea spune că au furat din palatul Buckingham", a adăugat Arbiter.

Alte mari vedete au declarat, în trecut, că nu au respectat conduita impusă de cei care administrează palatul.

Muzicianul John Lennon a susţinut că a consumat canabis într-una dintre toaletele palatului, dar colegul său George Harrison din trupa The Beatles l-a contrazis, spunând că au fumat o ţigară normală, "pentru că erau foarte nervoşi".

Cu toate acestea, în palatul Buckingham s-a consumat canabis. Cântăreţul Robbie Williams a mărturisit pentru The Sun, în anul 2017, că s-a retras într-una din toaletele platului pentru a fuma canabis şi nu pentru că s-a simţit rău, aşa cum se vehicula: "Să vărs în palatul Buckingham? Nu, am tras un fum în palatul Buckingham". Potrivit muzicianului, incidentul a avut loc în anul 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici