Cum a reuşit un student să mănânce pe gratis la KFC, timp de un an/ „Expertul în pui prăjit” a câştigat admiraţia întregului internet

Un student de 27 de ani a fost arestat după ce ar fi reuşit să mănânce pe gratis la KFC timp de un an. Bărbatul îşi făcea apariţia cu limuzina la diferite restaurante ale francizei şi susţinea că este unul dintre directorii companiei, transmite Daily Mail.

20519 afișări
Imaginea articolului Cum a reuşit un student să mănânce pe gratis la KFC, timp de un an/ „Expertul în pui prăjit” a câştigat admiraţia întregului internet

Bărbatul neidentificat, student la Universitatea KwaZulu Natal, din Africa de Sud, spunea personalului de la restaurantele KFC, din oraşul Durban, că este unul dintre directorii companiei şi că doreşte să testeze standardele de calitate.

Studentul s-ar fi plimbat prin bucătărie, îmbrăcat la costum şi ţinând în mână o agendă, în timp ce testa mâncarea, informează Daily Mail.

Un angajat KFC afirmă că atunci când bărbatul s-a prezentat la restaurant, angajaţii i-au făcut pe plac pentru că acesta era foarte „convingător” şi „încrezător”. „Atunci când a venit, a intrat în bucătărie şi a început să verifice totul”, continuă angajatul. „Bărbatul lua notiţe şi cerea mostre”, adăugă acesta.

„Expertul în pui prăjit” ar fi prezentat o legitimaţie la intrare, având cuvintele „biroul central” scrise pe aceasta, scrie Daily Active Kenya.

În ciuda lipsei de onestitate, escrocul a obţinut respectul a mii de utilizatori de pe reţelele sociale, aceştia spunând că bărbatul este o „adevărată legendă”.

„Este o adevărată legendă, iar acum este şi un degustător experimentat. KFC ar trebui să-l angajeze”, scrie un utilizator pe Twitter.

„A văzut o oportunitate şi a profitat din plin! Bravo lui! ”, afirmă alt utilizator.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici