Cum a slăbit Jojo după ce a născut

Cătălina Grama, cunoscută sub numele de Jojo, a reuşit să scape de kilogramele acumulate în timpul sarcinii într-un timp record. "După o lună şi jumătate am reuşit să ajung la greutatea pe care o aveam înainte de sarcină", a declarat pentru gândul actriţa din "Serviciul Român de Comedie" de la Pro Tv.

1122 afișări
Imaginea articolului Cum a slăbit Jojo după ce a născut

Cum a slăbit Jojo după ce a născut

Jojo povesteşte că scăderea rapidă în greutate se datorează faptului că a avut o dietă echilibrată pe timpul sarcinii şi că a făcut mişcare. "Acest lucru m-a ajutat să mă menţin cât timp am fost gravidă şi să revin rapid la greutatea dinaintea sarcinii. Echilibrul este foarte important, mai ales într-o situaţie atât de specială", susţine aceasta.

Tratamentele corporale i-au redat tonusul muscular

Pentru a scăpa de kilogramele acumulate, actriţa spune că nu a apelat la sfaturile vreunui nutriţionist. "Am avut pur şi simplu grijă să mănânc ceea ce trebuie: carne slabă, salate, fructe şi multă apă. În plus, am apelat la masaje şi la tratamente corporale speciale pentru recăpătarea tonusului muscular şi al pielii. Am început uşor, uşor să fac şi sport. Curând mă voi întoarce la sala de firness şi voi relua orele de jogging", spune Jojo.

Citeşte mai multe despre cum a slăbit Jojo după ce a născut pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici