Cum arată acum băieţelul regretatei Mădălina Manole. Cavaler în toată regula. Vezi cu cine seamănă!

La aproape şapte ani de la tragica dispariţie a Mădălinei Manole, soţul cântăreţei, Petru Mircea, încearcă să meargă mai departe.

6817 afișări
Imaginea articolului Cum arată acum băieţelul regretatei Mădălina Manole. Cavaler în toată regula. Vezi cu cine seamănă!

Cum arată acum băieţelul regretatei Mădălina Manole. Cavaler în toată regula. Vezi cu cine seamănă! (Imagine: Adrian Stoicoviciu/ Mediafax Foto)

Are o misiune grea, aceea de a suplini lipsa Mădălinei, de dragul fiului lor, Petru junior.

Petru Mircea şi băieţelul au fost surprinşi în mai multe rânduri de paparazzi. Iar din fotografii, relaţia dintre cei doi pare a fi armonioasă. Fiul cântăreţei, care se pare că seamănă tot mai mult cu Petru Mircea, este crescut de tată, dar şi de bunica din partea acestuia.

Pe 14 iulie 2010, Fata cu părul de foc a plecat dintre noi, lăsând în urmă o mare de lacrimi şi un băieţel de numai câteva luni.

Vezi fotografiile pe ApropoTV.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici