Cum arată acum eroii din "Beverly Hills 90210". Deşi unii dintre ei sunt neschimbaţi, în cazul altora timpul şi-a spus cuvântul - FOTO

"Beverly Hills 90210" a fost unul dintre cele mai populare seriale în timpul anilor '90-2000. Anii au trecut, iar acest lucru se observă şi în privinţa înfăţişării unora dintre eroii serialului.

32810 afișări
Imaginea articolului Cum arată acum eroii din "Beverly Hills 90210". Deşi unii dintre ei sunt neschimbaţi, în cazul altora timpul şi-a spus cuvântul - FOTO

It's no Peach Pit! Beverly Hills 90210 stars Jason Priestley and Ian Ziering reunite during lunch at upscale eatery

Jason Priestley (Brandon)

În vârstă de 46 de ani, Jason Priestley este acum la a doua căsătorie, cu Naomi Lowde (din 2005), cu care are doi copii, Ava Veronica şi Dashiell Orson.

Jason Priestley şi-a continuat cariera de actor după succesul enorm avut cu rolul Brandon din "Beverly Hills 90210" şi l-a interpretat cu succes pe Richard "Fitz" Fitzpatrick într-un alt serial cunoscut, "Call Me Fitz".

Shannen Doherty (Brenda)

Timpul şi-a spus cuvântul şi în cazul lui Shannen Doherty, mult schimbată faţă de adolescenta sexy pe care a interpretat-o în "Beverly Hills 90210", Brenda.

Shannen Doherty este la a treia căsătorie, fiind măritată acum cu Kurt Iswarienko. Nu are niciun copil.

După "Beverly Hills 90210" a jucat în mai multe filme şi seriale, cel mai important rol fiind Prue Haliwell, din serialul TV "Charmed".

Ian Ziering (Steve)

Chiar dacă are acum 51 de ani, Ian Ziering pare neschimbat.

Ziering este căsătorit cu infirmiera Erin Ludwig, după un mariaj de cinci ani eşuat cu Nikki Schieler. Are doi copii.

După apariţia lui în "Beverly Hills 90210", a jucat sporadic în câteva filme şi seriale, fără să aibă prea mult succes.

Luke Perry (Dylan)

Atrăgătorul "bad-boy" Dylan din "Beverly Hills 90210" este în continuare un tip atrăgător.

Luke Perry mărturisea că rolul Dylan a devenit o parte din el şi că va fi legat de acesta pentru tot restul vieţii.

După rolul din "Beverly Hills 90210", Luke Perry a mai putut fi văzut în lungmetrajele "Buffy, spaima vampirilor" (1992), unde a interpretat rolul lui Oliver Pike, "Al cincilea element" (1997), în care a interpretat rolul lui Billy Masterson, şi în alte filme sau seriale.

El a fost căsătorit timp de 10 ani cu Minnie Sharp (1993-2003), cu care are doi copii.

Jennie Garth (Kelly)

Şi pentru Kelly cea sexy din "Beverly Hills 90210" trecerea timpului şi-a spus cuvântul. Jennie Garth are 43 de ani acum şi multe kilograme în plus faţă de perioada în care interpreta rolul lui Kelly.

Tori Spelling (Donna)

Brian Austin Green (David)

Gabrielle Carteris (Andrea)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici