Cum arată acum partenera lui Tom Cruise din "Top Gun", la 30 de ani de la apariţia filmului - FOTO

Kelly McGillis, partenera lui Tom Cruise din "Top Gun", nu mai seamănă deloc cu actriţa sexy din pelicula care a făcut-o celebră.

31708 afișări
Imaginea articolului Cum arată acum partenera lui Tom Cruise din "Top Gun", la 30 de ani de la apariţia filmului - FOTO

Cum arată acum partenera lui Tom Cruise din "Top Gun", la 30 de ani de la apariţia filmului - FOTO

McGillis a interpretat în "Top Gun" rolul instructorului Charlie Blackwood, de care se îndrăgosteşte protagonistul filmului, Pete "Maverick" Mitchell, jucat de Tom Cruise.

Dacă peste Tom Cruise trecerea timpului nu şi-a pus atât de tare amprenta asupra înfăţişării, în cazul partenerei sale, Kelly McGillis, schimbarea este radicală, actriţa fiind acum de nerecunoscut în comparaţie cu perioada filmului.

Kelly McGillis are acum 59 de ani.

"Top Gun" a apărut în anul 1986 şi a reprezentat un mare succes, având încasări de peste 350 de milioane de dolari în condiţiile în care bugetul filmului a fost de numai 15 milioane de dolari. Din distribuţie au mai făcut parte, pe lângă Tom Cruise şi Kelly McGillis, Val Kilmer, Meg Ryan, Michael Ironside sau Tom Skerritt.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici