Cum arată Aurora Boreală filmată de pe Staţia Spaţială Internaţională

  • NASA transmite imagini spectaculoase cu Aurora Boreală
  • Filmarea de pe Staţia Spaţială Internaţională îţi arată fenomenul optic de la Polul Nord
  • Aurora Boreală nu este un fenomen exclusiv terestru, ea poate fi văzută şi de pe alte planete precum Jupiter, Saturn, Marte şi Venus
1004 afișări
Imaginea articolului Cum arată Aurora Boreală filmată de pe Staţia Spaţială Internaţională

Cum arată Aurora Boreală filmată de pe Staţia Spaţială Internaţională

Aurora boreală este un fenomen optic ce constă într-o strălucire intensă observată pe cerul nocturn în regiunile din proximitatea zonelor polare, ca rezultat al impactului particulelor de vânt solar în câmpul magnetic terestru. În emisfera nordică acest fenomen este numit Aurola Boreală. Apare de obicei primăvara şi toamna şi este vizibil chiar şi de pe Marte, Jupier, Saturn şi Venus.

Echipa Nasa a surprins imaginile cu Aurora Boreală de la Polul Nord tocmai de pe Staţia Spaţială Internaţională iar filmuleţul a devenit viral pe Twitter.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici