Cum arată Britney Spears fără Photoshop - FOTO

Cântăreaţa americană Britney Spears şi-a dat acordul pentru publicarea unor imagini retuşate digital, din cadrul unei campanii pentru brandul de modă Candies, alături de cele originale, pentru ca oamenii să poată observa diferenţele, informează dailymail.co.uk.

255 afișări
Imaginea articolului Cum arată Britney Spears fără Photoshop - FOTO

Cum arată Britney Spears fără Photoshop

Diferenţele dintre cele două seturi de imagini sunt remarcabile. În imaginile neprelucrate digital imperfecţiunile siluetei lui Spears sunt foarte evidente.

În celălalt set de fotografii, retuşate, talia şi coapsele cântăreţei sunt mult mai subţiri, iar multe imperfecţiuni ale pielii, precum vânătăi sau semne ale celulitei, sunt eliminate. De asemenea, tot în imaginile prelucrate digital, un tatuaj pe care cântăreaţa îl are pe spate, la baza coloanei, este scos, Britney Spears apărând cu o piele ireal de fină şi un corp perfect.

"Britney este mândră de corpul ei, chiar şi cu imperfecţiuni", a declarat o sursă apropiată artistei.

Pe de altă parte, Britney Spears a declarat că s-a simţit foarte bine la şedinţa foto pentru campania Candies.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici