Cum arată noua iubită a lui George Clooney în costum de baie - FOTO

George Clooney, care în luna iunie s-a despărţit de Elisabetta Canalis, are o nouă iubită, Stacy Keibler, cu 18 ani mai tânără decât el.

1119 afișări
Imaginea articolului Cum arată noua iubită a lui George Clooney în costum de baie - FOTO

Stacy Keibler (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Stacy Keibler este actriţă şi model şi în trecut a fost luptătoare profesionistă. Iubita lui Clooney, în vârstă de 32 de ani, a pozat luna trecută în Malibu îmbrăcată în diverse costume de baie, scrie dailymail.co.uk.

Keibler este foarte mândră de picioarele sale lungi şi este de părere că oricine îşi poate face un implant cu silicon la sâni, însă picioarele frumoase nu pot fi fabricate.

Revista US Weekly a scris că George Clooney şi Stacy Keibler au fost atraşi de simţul umorului reciproc.

US Weekly a mai scris că George Clooney s-a despărţit de Elisabetta Canalis pentru că aceasta a dat presei detalii despre relaţia lor şi îi plăcea să fie fotografiată, în timp ce Kiebler preferă să petreacă timpul doar cu el.

George Clooney a anunţat în luna iunie, prin intermediul unui comunicat laconic, că s-a despărţit de partenera lui de viaţă, modelul italian Elisabetta Canalis.

Stacy Keibler a fost luptătoare de wrestiling şi manager în promoţiile World Championship Wrestling şi World Wrestling Entertainment. Ea a concurat la show-ul tv "Dansând cu stelele", transmis de postul de televiziune ABC.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici