Cum arată păpuşa Barbie cu chipul Reginei Elisabeta. Va fi lansată cu ocazia Jubileului de Platină

Regina Elisabeta a Marii Britanii va fi onorată cu o păpuşă Barbie cu chipul ei, pentru a marca Jubileul de Platină din acest an, relatează Reuters.

566 afișări
Imaginea articolului Cum arată păpuşa Barbie cu chipul Reginei Elisabeta. Va fi lansată cu ocazia Jubileului de Platină

Producătorul de jucării Mattel a anunţat joi că marchează cei 70 de ani pe tron ai monarhului cu o păpuşă Barbie Tribute Collection.

Îmbrăcată într-o rochie de culoarea fildeşului, cu o eşarfă albastră împodobită cu medalioane şi panglici, figurina are şi o tiară bazată pe cea pe care Elisabeta a purtat-o în ziua nunţii sale.

Elisabeta, care împlineşte joi 96 de ani, a urcat pe tron la moartea tatălui său, regele George al VI-lea, la 6 februarie 1952. Este cel mai longeviv monarh din istoria Marii Britanii.

Păpuşa va fi vândută în magazinele londoneze Harrods, Selfridges şi Hamleys înainte de sărbătorirea oficială a Jubileului de Platină, la începutul lunii iunie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici