Cum au realizat producătorii Disney vocea speriată a personajului Bambi - VIDEO

Copilul care a asigurat vocea personajului Bambi în filmul animat omonim produs de Disney, în 1942, a fost speriat de directorii acestor studiouri, care i-au spus că mama lui este în mare pericol, cu scopul ca vocea acestuia să pară autentic panicată în momentul unei scene importante.

149 afișări
Imaginea articolului Cum au realizat producătorii Disney vocea speriată a personajului Bambi - VIDEO

Cum au realizat producătorii Disney vocea speriată a personajului Bambi

Potrivit contactmusic.com, Donnie Dunagan, fostul actor-minune de la Hollywood, se afla într-un studio de înregistrări, unde asigura vocea personajului Bambi, când se înregistra scena în care mama puiului de căprioară era împuşcată de vânători. În acelaşi timp, mama actorului a trebuit să plece în mare grabă din studio, iar producătorii filmului au profitat de ieşirea acesteia pentru a-l speria pe actorul în vârstă de şase ani.

"Mi-au spus: «Mama ta este în mare pericol, strig-o pe mama ta!». Dar eu le-am răspuns: «Ia staţi puţin, tocmai ce am văzut-o pe mama mea şi părea că se simte bine»", a declarat actorul Donnie Dunagan într-un interviu acordat, vineri, emisiunii de televiziune "The View".

"Un tip foarte ingenios din spatele meu mi-a zis: «Mama ta are probleme mari, chiar aici, în studio. Te vom pune pe speaker. Strig-o pe mama ta». Iar eu chiar am crezut că mama avea probleme. Probabil că el nu ar fi trebuit să-mi facă acest lucru, însă strategia lui a funcţionat şi el m-a îmbrăţişat puţin mai târziu", a explicat actorul.

În acelaşi interviu televizat, Donnie Dunagan a dezvăluit telespectorilor americani că a renunţat la cariera de actor la vârsta de 12 ani şi a fost declarat orfan din punct de vedere legal, după o ceartă cu familia sa. Ulterior, s-a angajat în marina americană şi a devenit ofiţer.

Filmul animat "Bambi" a fost produs de studiourile Walt Disney în 1942, pe baza romanului "Bambi, A Life In The Woods", de scriitorul austriac Felix Salten. Filmul a primit trei nominalizări la premiile Oscar, la categoriile "cel mai bun sunet", "cel mai bun cântec" ("Love Is a Song") şi "cea mai bună coloană sonoră originală". De-a lungul anilor, pelicula a generat încasări totale de 267,4 milioane de dolari pe plan mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici