Cum dansează Nicole Richie pentru Britney Spears - VIDEO

Starleta americană Nicole Richie, fostă vedetă a unui reality show şi designer vestimentar, dansează într-un video pentru cântăreaţa Britney Spears, Nicole postând pe Twitter mesajul "În cinstea reginei mele, @BritneySpears - De abia aştept să dansez diseară".

316 afișări
Imaginea articolului Cum dansează Nicole Richie pentru Britney Spears - VIDEO

Cum dansează Nicole Richie pentru Britney Spears

În aşteptarea concertului de luni al lui Britney Spears, din Los Angeles, din cadrul turneului "Femme Fatale", Nicole Richie a postat pe Twitter un clip cu ea şi un prieten întrecându-se în mişcări de dans pe melodia "Slave 4 U" a starului pop, informează people.com.

Starleta americană este îmbrăcată cu pantaloni scurţi din blugi şi un maieu alb.

Cât timp dansează, Nicole este apaludată şi încurajată de prietenii ei care stau pe margine.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici