Cum fac sex eroii din „Avatar”

Scenele tăiate din filme nu sunt neapărat motive de ruşine pentru actori şi regizori, ci devin surse de profit după ce pelicula şi-a făcut încasările în cinematografe.

323 afișări
Imaginea articolului Cum fac sex eroii din „Avatar”

Cum fac sex eroii din „Avatar”

Celor care nu mai au răbdare să aştepte ieşirea pe piaţă a DVD-ului care ar putea conţine scena de tandreţe Na'vi, huffingtonpost.com le-a făcut o surpriză şi le-a pus pe site pagina de sex din "Avatar", în care Neytiri, jucată de Zoe Saldana, face sex nepământean cu avatarul pilotat de Jake Sully, interpretat, la rândul lui, de Sam Worthington.

Cele mai savurose fragmente din pagina de scenariu postată pe amintitul site arată cam aşa: "Neytiri îşi ia capătul cozii şi îl ridică. Jake face acelaşi lucru, tremurând de nerăbdare. Firele de la capătul cozilor se mişcă după propria lor voie, întinzându-se pentru a se uni. Firele se întrepătrund cu ondulări blânde. Jake e zguduit de contactul direct dintre sistemul său nervos şi al ei. Intimitatea supremă".

Citeşte mai multe despre modul în care fac sex eroii din Avatar pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici