Cum îşi menţine Pippa Middleton silueta de invidiat

Pippa Middleton a dezvăluit care este secretul său pentru menţinerea siluetei pentru care este invidiată începând de la nunta surorii sale cu prinţul William.

15646 afișări
Imaginea articolului Cum îşi menţine Pippa Middleton silueta de invidiat

Cum îşi menţine Pippa Middleton silueta de invidiat (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Sora ducesei de Cambridge a mărturisit că face şedinţe săptămânale de Pilates pentru a se menţine în formă, acestea ajutând-o să îşi îmbunătăţească stabilitatea şi ţinuta, scrie dailymail.co.uk.

Într-o declaraţie postată pe site-ul sălii la care face exerciţiile Pilates, Pippa a scris că această activitate a devenit o necesitate săptămânală şi că reprezintă pentru ea o evadare minunată din stilul de viaţă aglomerat pe care îl are la Londra.

"Indiferent dacă este 7 dimineaţa sau 7 seara, întotdeauna plec simţindu-mă calmă şi revigorată. Începând cu tehnicile de respiraţie, tonifierea muşchilor, până la flexibilitate şi relaxare, şedinţele mele de Pilates au devenit o necesitate spătămânală şi mă menţin în formă, fericită şi plină de energie", a scris Pippa pe site-ul sălii.

Sora lui Kate Middleton a dezvăluit şi faptul că exerciţiile au ajutat-o să îşi stăpânească emoţiile dinaintea nunţii regale.

Pippa, care a fost întotdeauna o fană a sportului, alternează exerciţiile Pilates cu înot, jogging, tenis şi schi.

Pippa a fost domnişoară de onoare la nunta surorii ei mai mari, Catherine (Kate) cu prinţul William, al doilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, eveniment care a avut loc pe 29 aprilie, la Londra.

Tânăra în vârstă de 27 de ani a făcut senzaţie în timpul nunţii, devenind peste noapte cea mai dorită domnişoară din Marea Britanie . Ea se ocupă cu organizarea de evenimente şi petreceri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici