Cum poţi plăti biletele la cinema cu telefonul mobil

Hollywood Multiplex ţine pasul cu tehnologia de ultimă oră şi vine în întâmpinarea nevoilor clienţilor săi prin implementarea unei aplicaţii pentru smartphone pentru achiziţionarea rapidă a biletelor de cinema, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

628 afișări
Imaginea articolului Cum poţi plăti biletele la cinema cu telefonul mobil

Hollywood Multiplex a introdus sistemul de vânzare de bilete prin smartphone (Imagine: Shutterstock)

După introducerea, în exclusivitate în România, a tehnologiilor de proiecţie 4K şi RealD 3D, care oferă o claritate superioară a imaginii pe marele ecran, Hollywood Multiplex vine în sprijinul posesorilor de smartphone cu cea mai modernă modalitate de achiziţionare a biletelor la film. Prin utilizarea aplicaţiei, clienţii Hollywood Multiplex pot cumpăra bilete la filmele lor preferate, fără a se deplasa la cinematograf, fără a sta la coadă şi chiar fără a le plăti pe loc.

După descărcarea aplicaţiei din App Store, utilizatorul de smartphone trebuie să urmeze doar câţiva paşi simpli pentru a-şi cumpăra biletele la film: alegerea cinematografului Hollywood Multiplex, selectarea filmului, a orei şi a locurilor în sală.

Ca modalităţi de plată, clientul are opţiunea de a alege între plata directă, prin Vodafone, şi plata cu card bancar.

Prin introducerea sistemului de cumpărare de bilete pentru smartphone - aplicaţie dezvoltată de Cinemagia -, Hollywood Multiplex, primul cinematograf de tip multiplex din România, continuă să ofere clienţilor săi servicii la cele mai înalte standarde, pentru o experienţă cinematografică desăvârşită.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici