Cum să ai braţe ca Rachel Weisz: secretele unui corp de nota 10

Actriţa Rachel Weisz, în vârstă de 41 de ani, mama unui copil în vârstă de cinci ani, afişează un look superb de fiecare dată când se află pe covorul roşu, iar braţele sale tonifiate atrag întotdeauna atenţia.

457 afișări
Imaginea articolului Cum să ai braţe ca Rachel Weisz: secretele unui corp de nota 10

Cum să ai braţe ca Rachel Weisz: secretele unui corp de nota 10

Iată câteva secretele prin care îşi păstrează corpul în formă maximă.

Weisz urmează cu sfinţenie planul Fitness şi Dietă în 5 paşi, care implică săptămânal cinci şedinţe, de câte 25 de minute, de exerciţii fizice de intensitate ridicată, care implică mişcări de întărire şi tonifiere.

Actriţa ia cinci mini-mese pe zi şi este şi un fan al yoga.

Pentru eliminarea "aripioarelor" din zona braţelor, care apar mai ales din cauza sedentarismului, se recomandă un exerciţiu simplu.

Astfel, stând în picioare, cu unul dintre acestea aşezat uşor înaintea celuilalt, se apucă în ambele mâini o sticlă cu apă sau o ganteră de un kilogram. Mâinile se intind drept în faţă, umerii se trag în spate şi apoi în jos. Expiră. Se ridică încet greutatea deasupra capului, cu palmele îndreptate în sus, până ce braţele ajung în poziţie verticală. Inspiră. Se îndoaie încet coatele până ce greutatea ajunge în spate. Braţele trebuie să fie îndoite din cot la 90 de grade dar să nu atingă spatele. Se revine încet la poziţia iniţială.

Exerciţiul se repetă de 8 - 10 ori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici