Cum să faci bani din poker fără să joci

Espen Uhlen Jorstad, campionul mondial la poker WSOP 2022, şi-a îmbogăţit prietenii.

1428 afișări
Imaginea articolului Cum să faci bani din poker fără să joci

Aproape jumătate din cei 10 milioane de dolari câştigaţi de nordic la Main Event-ul din Vegas au mers către 14 prieteni de-ai săi.

Norvegianul Jorstad are, totuşi, un motiv de bucurie: nu a plătit niciun fel de taxă, pentru că nu locuieşte în Norvegia, ci în United Kingdom, acolo unde câştigurile realizate din gambling nu sunt taxate. Dacă ar fi locuit în Norvegia, ar fi plătit nu mai puţin de 28% din câştiguri.

Jorstad a postat pe contul său de Twitter un document excell „WSOP buyins & cashes”, în care erau notate informaţii despre toate buy-in-urile plătite şi premiile încasate la WSOP 2022.

AICI, de ce şi cum s-au împărţit banii norvegianului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici