Cum se citeşte virilitatea de-a fir a păr?

Deşi mult timp a fost considerat un semn al virilităţii masculine, pieptul păros al unui bărbat nu mai are aceeaşi putere de atracţie asupra femeilor. Aceasta este concluzia unui studiu realizat de o echipă de cercetători de la Universitatea Turku din Finlanda, publicat în ediţia on-line a ziarului Daily Mail, citat de "Gândul".

162 afișări
Imaginea articolului Cum se citeşte virilitatea de-a fir a păr?

Cum se citeşte virilitatea de-a fir a păr? (Imagine: Gândul)

Oamenii de ştiinţă i-au pus pe 20 de bărbaţi păroşi să se fotografieze înainte şi după ce s-au epilat. Pozele au fost arătate unui grup de 550 de femei cu vârsta cuprinse între 15 şi 69 de ani. Bărbaţii cu păr pe piept au avut succes doar în rândul femeilor tinere, care nu depăşeau vârsta de 25 de ani.

Citeşte mai multe despre legătura dintre firele de păr şi virilitate pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici