Cum se foloseşte ISIS de imaginea lui Justin Bieber pentru a recruta noi adepţi - FOTO, VIDEO

Gruparea teroristă Stat Islamic nu se dă în lături să se folosească de notorietatea starurilor occidentale pentru a-şi face propagandă.

4883 afișări
Imaginea articolului Cum se foloseşte ISIS de imaginea lui Justin Bieber pentru a recruta noi adepţi - FOTO, VIDEO

ISIS se foloseşte de imaginea lui Justin Bieber pentru a recruta noi adepţi (Imagine: lesoir.be)

În noaptea de joi spre vineri, ISIS a postat pe Twitter un videoclip folosind hashtag-uri specifice jihadiştilor, dar şi "#JustinBieber", scrie publicaţia belgiană Le Soir
 
O jurnalistă de la Le Mode a realizat o captură cu mesajul în care ISIS se foloseşte de numele artistului canadian pentru a recruta noi adepţi. 
 
Potrivit Le Soir, jihadiştii urmăresc să se agaţe de faima pe care o are Justin Bieber ca să poată ajunge în acest fel la milioanele de fani.
 
 

Astfel, prin hashtag-ul "Justin Bieber ", folosit pe reţelele de socializare, utilizatorii ar putea accesa videoclipul propagandistic. În alte condiţii, înregistrările cu execuţii şi alte imagini violente nu ar fi putut ajunge la potenţialii adepţi. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici