Cumpărătorii de bilete la concertele lui Michael Jackson vor primi banii înapoi

Organizatorii concertelor pe care Michael Jackson ar fi trebuit să le susţină la O2 Arena din Londra, începând cu 13 iulie, au anunţat marţi că vor rambursa integral sumele corespunzătoare biletelor vândute.

36 afișări
Imaginea articolului Cumpărătorii de bilete la concertele lui Michael Jackson vor primi banii înapoi

Cumpărătorii de bilete la concertele lui Michael Jackson vor primi banii înapoi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"AEG Live Ltd, promotorul acestui eveniment, anunţă că o rambursare integrală va fi acordată fanilor care au cumpărat bilete prin intermediul agenţiilor de bilete agreate, pentru oricare dintre cele 50 de concerte ale lui Michael Jackson ce ar fi trebuit să aibă loc la O2 Arena din Londra", au menţionat organizatorii într-un comunicat.

Presa britanică consideră că vânzarea celor 750.000 de bilete a generat încasări de 50 de milioane de lire sterline (59 de milioane de euro).

"Pentru că îşi iubea fanii când era în viaţă, suntem obligaţi să îi tratăm şi noi cu acelaşi respect, după moartea lui", a declarat Randy Phillips, preşedintele AEG Live.

AEG Live precizează că toate detaliile legate de rambursarea sumelor şi a comisioanelor vor fi disponibile pe site-ul www.michaeljacksonlive.com, începând de miercuri.

Cântăreţul american Michael Jackson a murit în noaptea de joi spre vineri, la vârsta de 50 de ani, după ce a suferit un stop cardiac, lăsând în urmă o carieră fabuloasă, marcată, însă, şi de scandaluri şi dezvăluiri despre stilul său de viaţă excentric.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici